کارشناس داخلی چه کسی است؟ چه وقتی می بایست به وی مراجعه کنیم؟
برای تشخیص و معالجه بیماری های داخلی می بایست به کارشناس داخلی مراجعه نمود البته همانطور که میدانید معاینه هر سیستم درونی تن نیاز به تخصص خاص خویش را دارااست لذا در حال حاضر این پرسش مطرح می گردد که تخصص داخلی دقیقا چه مواقعی را مشمول می‌گردد. به صورت کلی دکتر داخلی به کسی گفته میگردد که وظیفه تشخیص و معالجه پزشکی به غیر از جراحی را در بزرگسالان برعهده داراست. چه در مواقعی که شما به بیماری های همگانی در گیر گردیده اید و چه وقتی که بیماری شما غامض میباشد، بایستی معاینات نخستین را ذیل حیث یک پزشک داخلی جاری ساختن دهید. بدین ترتیب این سیرتکامل می اقتدار ذکر نمود که یک دارای تخصص داخلی، پزشکی میباشد که حفظ های اول مریض را بر ذمه داشته و از طرفی تحت عنوان مشاوری برای متخصصین دیگر شغل می نماید. به‌این مضمون‌ که در شرایطی که دارای تخصص داخلی در زمان معاینات خویش متوجه نوع خاصی از بیماری خواهد شد که معالجه آن نیاز به متخصص است، داده ها و تست های نخستین را در چنگ دکتر معالج دارای تخصص قرار داده و او‌را راجع به معالجه ارشادوراهنمایی بهترین متخصص داخلی مشهد  می نماید
خصوصیت های دارای تخصص داخلی
دارای تخصص داخلی در مطب های محرمانه، درمان گاه ها و مریض‌خانه ها عمل می نمایند. این اشخاص اذن شغل جراحی را ندارند بلکه صرفا میتوانند متخصصین دیگر را راجع به تشخیص ظریف بیماری و معالجه، کمک نمایند. در صورتی بخواهیم خصوصیت های یک پزشک داخلی را به طور اجمالی تحقیق نماییم می شود به موردها ذیل اشاره کرد:
• کارشناس داخلی وظیفه نگهداری وقت گیر زمان از مریض را برعهده دارااست به‌این مضمون‌ که می بایست یک نرم‌افزار درمانی برای مریض تدوین کرده و براساس آن، طرز های درمانی متفاوت را ایفا کند تا بهبودی بدون نقص به دست آید.
• همان طور که ذکر کردیم، دکتر داخلی می بایست در هر مرحله از معالجه که نیاز به کارشناس دیگر را الزامی دانست، مریض را به وی ارجاع دهد. از این به آنگاه پزشک داخلی تحت عنوان یک مشاور در کنار دارای تخصص مربوطه قرار خواهد گرفت.
• دکتر معالج داخلی تحت عنوان مشاور در آحاد بیماری های داخلی قادر است حضور داشته باشد لذا هنگامی که مریض برای نخستین دفعه به وی مراجعه نمود بایستی همگی تست ها و آزمایش های مورد نیاز را از وی به شغل بیاورد تا دکتر معالج دارای تخصص مربوطه در طول معاینه مریض، یک قدم جلو باشد. با این عمل در معالجه بیماری وقفه وقتی فیس نمی دهد.
• از آنجایی که دکتر معالج داخلی در حین روز با گونه های بیماری ها مواجه می گردد لذا می بایست صبورانه و با شکیبایی به معاینه اشخاص بپردازد. مریض از درد و مریضی خویش سختی میکشد درحال حاضر در شرایطی که کارشناس داخلی نیز با وی بد رفتاری کرده و یا این که به صدق شرایط اورا نظارت نکند، وضعیت روحی برای مریض بدتر شود.
• پیگیری حالت مریض از سایر خصوصیت های کاری یک پزشک معالج داخلی میباشد. مریض نباید بعداز اتمام عصر درمانی به درحال حاضر خویش رها خواهد شد به این دلیل که قابلیت و امکان برگشت بیماری وجود دارااست لذا کارشناس داخلی بایستی با مریض راجع به بوده و موقعیت او‌را حتی تا مدتی پس از بهبودی، تحقیق کند.
• آپ تو دیت بودن داده ها پزشکی، از سایر خصوصیت های کارشناس داخلی میباشد. گذر مجال و بسط تکنولوژی امداد می نماید تا پزشکان بتوانند بیماری های متعدد را سریع خیس و ریلکس خیس تشخیص دهند و این دستور یاری می نماید تا معالجه کیفیت خوب بیشتری شکل گیرد. پزشک داخلی بایستی علم علمی و عملی خویش را با علم روز جهانی همخوانی دهد.
• یکی‌از مهم ترین خصوصیت های یک کارشناس داخلی این میباشد که با رفتار خوب و صبورانه به حرف های مریض خویش گوش نماید. اذن دهد مریض کلیه وضعیت و حالات خویش را با تمرکز ذکر نماید. دکتر معالج داخلی نباید برای معاینه سریع خیس و بیشتر بیماران، مجال کلام کردن را از آنها بگیرد.
• یک کارشناس داخلی نباید نسبت به طرز های درمانی قبل مریض که بوسیله همیاران خویش ارائه گردیده‌است بی تفاوت بوده و از مریض بخواهد معالجه را از تازه استارت نماید. بلکه پزشک داخلی بایستی آغاز موقعیت درمانی مریض را تحقیق کند تا بداند در چه مرحله ای از بسط بیماری به رمز میبرد. بعد از آن در شکل قابلیت، به عبارتی نحوه قبل را ادامه دهد.
• صداقت مهم‌ترین اصل در حرفه پزشکی میباشد البته این به آن معنا وجود ندارد که مریض را مبتلا هراس و خوف نمایند. دارای تخصص داخلی نباید فراموش نماید که استرس، اصلی ترین سم برای مریض میباشد لذا در صورتی در مواقعی از تشخیص شک و تردید داراست بایستی مسلما با یک فوق تخصص در موضوع متبوع مشورت کردن کرده و آن گاه موقعیت را برای مریض تعریف کند.
بیماری های مربوط به کارشناس داخلی
عقل سلیم حکم می نماید که بشر همواره به تن درستی خویش مداقه داده و در صورتی‌که که کوچکترین مشکلی از حیث روحی و جسمی چهره بخشید، سریعا وضعیت را به دارای تخصص مربوطه اگاهی دهد. فی مابین تخصص های حرفه پزشکی، کارشناس داخلی برای مثال میل هایی میباشد که غالبا به وجود آنان نیاز میباشد. ولی ما بایستی بدانیم که چه مجال نیاز میباشد به دکتر معالج داخلی مراجعه کنیم.